Vinn pengar på vadslagning

Spela på trav – snabba tips

Travsport ligger svenskarna nära om hjärtat. Vi är faktiskt det hästtätaste landet i Europa. Äger man inte själv en häst, är man nästan alltid nära en travbana eller hästgård. Har du också insett charmen och underhållningen med trav? För dig som vill tjäna en hacka på ditt nya intresse, kan dessa snabba tips vara till nytta.

Långsiktigt

Du behöver se ditt oddsspelande som ett långsiktigt åtagande. För att bli bra och tjäna pengar på travspel behöver du träna, förlora och läsa på. Det tar många spelare flera år av mindre vinster och förluster innan de kammar hem de stora pengarna. Många faktorer spelar in när ett lopp startar: väder och vind kan förstöra helt, hästen börjar galoppera, kusken kan fatta fel beslut och så vidare. Det är alltså inte bara skicklighet och erfarenhet som spelar roll. Du behöver också en viss mån av tur.

Det som är roligt med trav är föränderligheten, du kan aldrig vara säker på att en häst eller kusk presterar som du tror eller att de är säker från nykomlingar som dyker på banorna.

Hitta och läsa tips

Du vill också hitta bra tips för att komma igång med spelande. På nätet kan du använda tjänster såsom Trav.se, de lägger upp speltips och summerar lopp kontinuerligt för V75, V64 och V86. Det tar tid att läsa sig alla nyheter och tips som finns där ute, då är det bra med sajter som summerar lopp och sammanställer de bästa tipsen inför kommande lopp.

Vill du hitta egna bra tips kan du söka på statistik för tidigare lopp och hur hästarna har sprungit. Med ett erfaret öga är det möjligt att se vilken vinstprocent hästen ligger på samt vilka som är under- eller överspelade. Att läsa statistik kan vara klurigt, det är inte ett facit över vilken häst som är bäst. Men till slut går det att läsa mönster och detaljer som kan avslöja vilka som har en bra chans att ta positioner i nästkommande lopp.

No Comment Yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.