Vinn pengar på vadslagning

Guide inför fotbolls-VM

Fotbolls-VM närmar sig som bekant med stormsteg. Den 14 juni inleds mästerskapet med matchen mellan hemmanationen Ryssland och Saudiarabien på Luzjnikistadion i Moskva. Därefter väntar en hel månad med härlig fotboll innan det är dags för finalen 15 juli som även denna spelas på Luzjnikistadion i den ryska huvudstaden.

Eftersom det snart är dags för VM kommer här en liten guide som förhoppningsvis kan komma till nytta inför mästerskapet.

Sveriges första match 18 juni

Inledningsmatchen 14 juni är i ärlighetens namn kanske inte VM:s allra hetaste match, men redan 15 juni väntar en av gruppspelets absolut mest intressanta match i form av “derbyt” mellan Portugal och Spanien i grupp B. Dessutom spelas matchen på Olympiastadion i Sotji.

Dagen efter, 16 juni, väntar ytterligare en intressant match eftersom då gör Island sin VM-debut och det mot 2014 års finalist Argentina på Otkrytie Arena i Moskva.

Två dagar senare, 18 juni, är det även dags för Sveriges första match då blågult möter Sydkorea på Nizjnij Novgorod Stadion i just Nizjnij Novgorod. En match som Sverige troligtvis måste vinna om det ska bli någon åttondelsfinal och ska man tro på oddsen hos spelbolagen ser det ganska bra ut för svensk del.

Tittar man hos till exempel bet365 så ger seger för Sverige 2.05 gånger pengarna, oavgjort 3.20 gånger pengarna och seger för Sydkorea 3.80 gånger pengarna. Ska man komma med ett litet betting tips är det att hos bet365 satsa en slant på seger för Sverige.

Efter matchen mot Sydkorea väntar några dagars ledigt innan Sverige ställs mot Tyskland på Olympiastadion i Tyskland på midsommardagen 23 juni. Sedan avslutar Sverige gruppspelet mot Mexiko på Central Stadion i Jekaterinburg, en match som med allra största sannolikhet kommer avgöra huruvida Sverige går till åttondelsfinal eller ej.

England-Belgien i Kaliningrad

Förutom Sveriges matcher finns förstås även en del andra intressanta matcher i gruppspelet, bland annat matchen mellan Argentina och Kroatien 21 juni i grupp D, som precis som Sveriges match mot Sydkorea spelas på Nizjnij Novgorod Stadion.

En annan intressant match är den mellan England och Belgien på Kaliningrad Stadion 28 juni. Frågan är om England äntligen ska lyckas i ett stort mästerskap, framför allt med tanke på att laget gjorde en stark insats i kvalet då man blev klar för VM-slutspelet med en match kvar att spela.

Tolv arenor

VM 2018 spelas på totalt tolv olika arenor från Kaliningrad vid Östersjön till Jekaterinburg vid Uralbergen. Största arenan är Luzjnikistadion i Moskva med plats för 81 000 åskådare. Här spelas förutom öppningsmatchen även en semifinal samt finalen 15 juli.

Näst största VM-arenan är Krestovskij Stadion i Sankt Petersburg med plats för drygt 68 000 åskådare. Här spelas bland annat Ryssland-Egypten, Nigeria-Argentina, en åttondelsfinal, i vilken för övrigt gruppsegraren i Sveriges grupp kommer att spela, en semifinal samt bronsmatchen. Krestovskij Stadion är också den enda arenan tillsammans med Luzjnikistadion med plats för mer än 50 000 åskådare.

No Comment Yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *